Euro parfums

Euro Parfums

Musk en Oudh

Van oudsher zijn deze een veel gebruikt ingredient in de Arabische en oosterse wereld om zich te parfumeren. Vanwege hun aromatische en fijne oosterse kenmerken.

Musk

Musk of te wel muskus is een van de oudste geuren sinds de oudheid

In de parfum wereld is het nog steeds een van het meest voorkomend en het populairst ingrediënt. De muskus geur heeft een positieve werking op de geest en zorg voor ontspanning, stimulans en goed humeur.

Eigenschappen van Muskus

Muskusgeur wordt beschreven als de geur van reinheid. Het is heel intens, zacht, sensueel, zoet en poederachtig. Af en toe kan het een kruidige tot houtachtige ondertoon hebben.

Oudh

De vluchtige etherische olie wordt verkregen uit de zeldzame Aquilaria oftewel Agarwood boom. Op het moment dat het hout van deze boom wordt besmet door een parasitaire schimmel, begint de boom een aangenaam ruikend sap te produceren. Met behulp van de stoom destillatie wordt uit het sap een zeer gewaardeerde oud olie verkregen die vervolgens enige tijd in vaten wordt gerijpt.

Oud wordt vaak "vloeibaar goud" genoemd, omdat de oud olie van de hoogste kwaliteit meer kost dan goud. Laat je meeslepen door de luxueuze geur van het Verre Oosten en ontdek je oudh parfum! 

Niche Parfums Nusuk and Rihanah  unisex
Unsere Marken

Melden Sie sich für unseren Newsletter an

Socialmedia

© Copyright 2024 Euro parfums - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »