Euro parfums BV

Euro Parfums
  • |
  • |
  • Registreren

Over ons

 

Euro parfum BV

Wij zijn een Groothandel, importeur en Exporteur  en Createur van parfums

Euro parfums is opgericht 1994. Sinds dan houden wij ons bezig met het importen van parfums en verkoper er vaan aan handelaren en winkels. Onze visie is ook dan niet veranderd, Het importeren van kwalitatief goede parfums tegen een scherpe prijs

we Verkopen parfums aan winkels, markten en andere groothandels. We hebben een duidelijke visie wat parfums betreft. Het parfum moet aantrekkelijk zijn van goede kwaliteit en moet aan alle EU regels voldoen willen wij deze op de markt brengen. Al onze producten worden dan ook met de meeste zorg ontworpen en geproduceerd. We houden de vraag naar nieuwe producten heel scherp bij en kunnen heel snel anticiperen op de vraag uit de mark.

Import

al onze producten zijn uit eigen import en voldoen aan alle EU wetgeving inzake cosmetische producten.  we importeren onze producten uit het verre oosten. China India en Dubia.

Export

We zijn actief in heel Europa en zijn altijd op zoek naar klanten en distributeurs in het Buitenland. We leveren aan importeurs en groothandels in Europa.

Createur

Sinds 2012 zijn we onze eigen parfums gaan produceren de merken Close 2.

We zijn trots op onze parfum creaties. 

Close 2 

Blue Dreams

Deze parfums zijn met de grootste zorg vervaardigd. allemaal in heel mooie sierflessen van goede kwaliteit. We schenken heel veel aandacht aan de fragrances en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. 

heeft u interesse of vragen 

wij staan voor uw klaar.

[email protected]

Tel:0031(0)10-265 23 13

 

 

 

 

  

 

 

Onze merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2024 Euro parfums BV - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »