Euro parfums BV

Euro Parfums
  • |
  • |
  • Registreren

Disclaimer

Disclaimer voor www.europarfums.nl

Euro parfums BV (Kamer van Koophandel: 24252171), hierna te noemen Euro parfums, verleent u hierbij toegang tot www.europarfums.nl en nodigt u uit het aangebodene af te nemen.
Euro parfums behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Euro parfums spant zich in om de inhoud van www.europarfums.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op www.europarfums.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Euro parfums.
In het bijzonder zijn alle prijzen op www.europarfums.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op www.europarfums.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Euro parfums nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Euro parfums en haar licentiegevers.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Euro parfums, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Onze merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2024 Euro parfums BV - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »